Schildersbedrijf Van Herpen in Geldermalsen

U zoekt een schilder voor schilderen in of om het huis, omdat dit schilderwerk maar blijft liggen?
Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderen binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, het plafond dat nodig moet worden gewit? Of die houten vloer die nu wel weer eens een laklaag kan gebruiken?

Allemaal voorbeelden van schilder klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Ook voor grotere projecten met betrekking tot schilderen, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zijn wij beschikbaar. Naast bovengenoemde kleinere schilderklussen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals het complete schilderwerk van bijv. bedrijfsgebouwen en woningbouwprojecten. Voor deze grotere schilderprojecten werken wij samen met partners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Daarom Schildersbedrijf Van Herpen in Geldermalsen

Door onze ruime ervaring bieden wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aan. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw klus bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. U zult merken dat, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt, onze offerte scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen mag natuurlijk ook.

 

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..